W moim magicznym notesiku znalazł się również pomysł na udogodnienie w sposobie otrzymywania naszych pszczelich zarobków. Pomysł nie jest w pełni gotowy i z chęcią zająłbym się aby go rozbudować i wszystko szczegółowo opisać jednak potrzebuję potwierdzenia czy od strony technicznej jest to możliwe i czy użytkownicy takiej możliwości by chcieli.
Plan jest prosty - przykład:
Pszczółka wykonuje zadania, dostaje za to obdarowana "X" kwotą. Po jakimś czasie na koncie posiada "Y" zł. (wiadomo, że "Y" > 2 zł). Idzie na miasto i nagle zachciało jej się pić. Niestety portfel został w ulu ale ma ze sobą telefon, który umożliwia płatność zbliżeniową. Pamięta, że ciężko pracowała na swoje zarobione "Y" zł i chciałaby je teraz móc wypłacić ze swojego konta BuzzBee prosto na konto właściciela sklepu spożywczego.
Teraz pytanie do administratorów: Pszczółka ma szansę się napić czy będzie nadal spragniona?

Długo nad tym myślałem. Doszedłem do wniosku, że może być to niemożliwe ze względu np. tych podatków Paypal-a ale może jest inny sposób jaki Wy macie/znacie/stosujecie. Stwierdziłem, że za podzielenie się nawet złym pomysłem nikt nikogo bił nie będzie i zaryzykowałem

Pozdrawiam,
Jakub